top of page

Davy Smeets 

Digital Consulting

Bruiloft website

Van passie naar expertise

EXPERTISE

Digitale Oorsprong

Al vanaf zeer jonge leeftijd koester ik een passie voor alles wat digitaal is.

 

Mijn digitale reis begon met programmeertalen zoals C, mIRC scripting, en vrijwilligerswerk op het wereldwijde communicatienetwerk 'Undernet'. Op Undernet had ik de verantwoordelijkheid om de communicatie (chatrooms) van gebruikers veilig te stellen, waaronder de chatrooms van Radio Donna en TMF. Mijn rol was vooral achter de schermen, waar ik diverse teams leidde.

 

Het was duidelijk dat mijn toekomst in de IT lag.

Bouwen aan de Digitale Toekomst

Met 16 jaar ervaring in webontwikkeling begrijp ik het belang van een digitale identiteit voor elk bedrijf vandaag de dag.

 

Het vormt vaak het startpunt voor innovatie en efficiëntie, vooral voor kleinere bedrijven.

 

Mijn werk omvatte het ontwikkelen van responsieve websites en het implementeren van cutting-edge functies, met als doel een digitaal landschap te creëren dat indruk maakt, boeit en transformeert.

Automatisering: Efficiëntie en Innovatie als Doel

In mijn rol als beleidsadviseur voor automatisering en diensthoofd voor procesoptimalisatie en robotisering bij KBC lag de focus op het verbeteren van bedrijfsprocessen en innovatieve automatiseringsoplossingen.

 

Elke stap is gericht op efficiëntie en verbetering.

Digitale Transformatie: Passie naar Expertise

Mijn passie voor digitaliteit heeft zich ontwikkeld tot mijn expertise. Met 16 jaar ervaring als ondernemer begrijp ik hoe ik praktische en haalbare oplossingen voor KMO's kan bieden.

 

Mijn tijd bij KBC heeft me geleerd hoe grote organisaties kunnen gedijen in het digitale tijdperk. Met deze kennis kan ik jouw bedrijf adviseren over transformatie, nieuwe mogelijkheden verkennen en met vertrouwen naar de toekomst kijken.

 

Elke nieuwe samenwerking biedt een kans om te inspireren, te overtreffen en grenzen te verleggen.

bottom of page